Despre noi

Viziunea noastră

Credem cu tărie în viziunea noastră de a fi prima opțiune a clienților datorită seriozității și responsabilității cu care pregătim detaliile fiecărei acțiuni în care ne implicăm, întotdeauna ținând cont de dorințele și nevoile dumneavoastră.​

Vânzarea engros este deja extrem de solicitantă, nu îți îngreuna viața

Mereu ascultăm

Treptat am strâns în jurul nostru o comunitate de cumpărători și furnizori experimentați. Ne place ceea ce facem și ne sprijinim reciproc în urmărirea obiectivelor noastre.

Mereu oferim

MakeDesign Company este începând din 2014 partener în proiectul Dezvoltarea economiei sociale prin valorificarea potenţialului balnear , proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Mereu inovăm

Oricare ar fi nevoile suntem pregătiți să ne alăturam cu entuziasm și să ne implicăm pentru a pune în aplicare ideea dumneavoastră

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să atingem perfecțiunea din prisma satisfacției clienților și partenerilor noștri cu garanția unui preț competitiv în condiții de încredere bazate pe experiența acumulată în cei peste cincisprezece ani de activitate și confirmate de fidelitatea și loialitatea cu care suntem răsplătiți.

austin distel rxpThOwuVgE unsplash - stoc24.ro

Vrei să vinzi engros?

Înscrie-te ca Partener stoc24.ro

Man PNG Pic - stoc24.ro

Profil Propriu

Înregistrare rapidă

Siguranță Garantată

Interfață Intuitivă

Rapoarte Detaliate

Promisiunea noastră

De la bun început ne-am propus să oferim servicii personalizate create împreună cu clienții noștri pentru a răspunde celor mai exigente cerințe și să alegem cele mai potrivite produse specifice și accesorii care să contribuie la obținerea unei experiențe de neuitat pe care fiecare dintre noi să își dorească să o repete cu orice preț.

Caracteristici care fac totul posibil

photo of people walking on hallway 3182811 1 scaled - stoc24.ro

Categorii Produse