Politica de confidențialitate

Ultima actualizare : 10 Martie 2020.

Stoc24.ro asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, fiind una dintre preocupările noastre principale pentru ca utilizatorii să aibă o experiență cât mai plăcută și sigură.

Prin acest document vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet stoc24.ro.

Conform Regulamentului 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (”Regulamentul general privind protecția datelor” sau ”GDPR” ) și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare, Stoc24 are obligația de a prelucra date cu caracter personal, în conformitate cu principiile de prelucrare și numai pentru scopurile specificate mai jos precum și în condiții de securitate tehnică.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem

Stoc24 este o denumire comercială utilizată de Makedesign Company SRL , persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, strada serg. maj. Gheorghe Iorga , numărul 3,număr de ordine în Registrul Comerțului J40/21005/2004, cod unic de înregistrare fiscală RO17045287 (numita în continuare și Societatea), prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 ( ”Regulamentul general privind protecția datelor” sau ”GDPR” )și a celorlalte prevederi legale aplicabile în materia prelucrării datelor cu caracter personal.

Pentru informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă încurajăm să contactați responsabilul Stoc24 cu protecția datelor personale la adresa de e-mail [email protected] cu subiectul : info GDPR.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

În general, utilizatorul are control complet asupra tipului de informații pe care îl oferă în cadrul site-ului.

Principalele date cerute de Stoc24 sunt cele necesare realizării unui cont: adresa de e-mail, nume utilizator.

Pentru a realiza o comandă, sunt necesare următoarele informații: produsul dorit, adresa de e-mail, nume și prenume, adresa de livrare, număr de telefon, metoda de plata,adresa facturare și alte detalii pentru realizarea facturii.

Utilizatorul mai poate adăuga în contul personal informații precum: numărul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare,nume, prenume.

În același timp,putem să colectăm și să prelucrăm anumite informații cu privire la comportamentul dumneavoastră în timpul utilizării site-ului nostru cu scopul de a vă personaliza experiența în timpul utilizării stoc24.ro.

Conform Politicii Cookies, în cadrul site-ului putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Media

Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

În cadrul formularelor de contact vom salva pe o perioadă nedeterminată datele pe care ni le furnizezi.

Cookie-uri

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, video-uri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Analitice

Putem să colectăm și să prelucrăm anumite informații cu privire la comportamentul dumneavoastră în timpul utilizării site-ului nostru cu scopul de a vă personaliza experiența în timpul utilizării stoc24.ro. Folosim serviciul Google Analytics pentru a putea înregistra și vizualiza datele obținute sub forma de analitice.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Stoc24 va utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor Stoc24 în beneficiul dumneavoastră

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Stoc24.ro și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

În timp ce ne vizitezi site-ul, vom urmări:

  • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi aceste informații pentru a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
  • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
  • Adresă de livrare: astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe site-ul nostru

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

  • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
  • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
  • Procesăm plățile și prevenim fraudele
  • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
  • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
  • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
  • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Îmbunătățirea serviciilor noastre

Efectuarea de raporturi, analize, astfel asigurând buna funcționare și dezvoltarea continuă a serviciilor oferite.

Dorim să oferim în permanență cea mai bună experiență clienților noștri. Iar pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul utilizatorilor, ceea ce constituie în demersul de îmbunătățire a site-ului , o resursă deosebit de valoroasă.

Totuși, în această activitate, echipa Stoc24 are întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Marketing

Cu acordul dumneavoastră,dorim să vă comunicăm informații cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează.

Ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi;
  • Contactarea Stoc24 folosind detaliile de contact descrise mai sus.

Apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Stoc24 față de atacuri cibernetice:
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • Măsuri de gestionare a unor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

  • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile
  • Informații despre clienți, precum nume, adresă email și informațiile despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.

Cu cine partajăm datele tale

Stoc24 poate să transmită datele cu caracter personal către parteneri, terțe, autorități locale/centrale sau alte entități, cu scopul prelucrării acestora :

  • Parteneri Stoc24 Marketplace
  • Furnizorilor de servicii de curierat;
  • Furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • Furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • Furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
  • Societăților de asigurare;
  • Furnizorilor de servicii IT;
  • autorităților locale/centrale conform legislației în vigoare.

Totodată, ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia .

Plăți

Acceptăm plăți cu cardul prin intermediul PlatiOnline. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise către PlatiOnline, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare.

Te rog consultă Politica de confidențialitate PlatiOnline pentru mai multe detalii.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.

If you’re logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.

YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.

Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Facebook Pixel

Website-ul nostru utilizează Facebook Pixel. Facebook Pixel este un cod care permite urmărirea și monitorizarea succesului anunțurilor afișate pe Facebook și îmbunătățirea eficienței acelor reclame prin înregistrarea de informații precum dispozitivul utilizat pentru accesarea website-ului și acțiunile efectuate folosind cookie-uri. Se poate de asemenea, să se utilizeze Facebook Pixel pentru crearea de reclame segmentate pe Facebook și pe site-ul nostru. Facebook combină datele colectate din utilizarea Facebook Pixel-ului de pe site cu date pe care le colectează din alte surse, în scopul de a îmbunătăți și segmenta reclamele afișate pe site sau prin intermediul serviciilor sale, pentru a-și îmbunătăți sistemele și pentru a oferi servicii de măsurare a eficienței reclamelor. Informații mai multe despre modul în care Facebook gestionează informațiile pe care le colectează despre utilizatori și alte persoane se găsesc în politica lor de confidențialitate la adresa: https://www.facebook.com/about/privacy
Fundamentul juridic pentru prelucrare: prelucrarea informațiilor despre utilizatori conținute în sau obținute prin intermediul Facebook Pixel se realizează pe baza intereselor legitime Art. 6 alin. (1) litera (f) din Regulamentul General Privind Protecția Datelor cu caracter personal (GDPR).
Interes legitim: analizarea eficacității anunțurilor de pe Facebook.

Google reCAPTCHA 

Folosirea serviciului reCAPTCHA respectă Politica de confidentialitate si Termenii Google.

iThemes Security

The IP address of visitors, user ID of logged in users, and username of login attempts are conditionally logged to check for malicious activity and to protect the site from specific kinds of attacks. Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 60 days.

This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri’s SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri’s privacy policy.

When running Security Check, ithemes.com will be contacted as part of a process to determine if the site supports TLS/SSL requests. No personal data is sent to ithemes.com as part of this process. Requests to ithemes.com include the site’s URL. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

In order to ensure file integrity, iThemes Security pulls data from wordpress.org, ithemes.com, and amazonaws.com. No personal data is sent to these sites. Requests to wordpress.org include the WordPress version, the site’s locale, a list of installed plugins, and a list of each plugin’s version. Requests to ithemes.com and amazonaws.com include the installed iThemes products and their versions. For wordpress.org privacy policy details, please see the WordPress Privacy Policy. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy. Requests to amazonaws.com are to content added and managed by iThemes which is covered by the Amazon Web Services Data Privacy policy.

Security logs are retained for 60 days.

This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând. De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Stoc24.ro.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Cum îți protejăm datele

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți?

Stoc24.ro asigură respectarea drepturilor în condițiile prevăzute de legislație privind materia prelucrării datelor cu caracter personal.

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

1. Dreptul la informare- privind prelucrarea datelor desfășurată de Stoc24.ro

2. Dreptul de acces la date- utilizatorii sunt informați cu privire la datele prelucrate și pot oricând să ceară o copie a acestora

3. Dreptul la rectificare- utilizatorii au dreptul de a solicita corectarea datelor cu caracter personal sau completarea datelor incomplete furnizate către Stoc24.ro. Pentru realizarea acestui drept, utilizatorii trebuie să contacteze echipa Stoc24.ro.

Stoc24.ro va respecta dreptul de rectificare al utilizatorilor, mai puțin în cazurile în care este imposibilă realizarea cererii din diferite motive justificate.

4. Dreptul la ștergerea datelor– utilizatorul are dreptul de a solicita ștergerea datelor în următoarele cazuri:

  • datele nu servesc scopurilor precizate
  • atunci când utilizatorul nu dorește și deține motive întemeiate ( personale sau juridice)
  • atunci când datele cu caracter personal sunt prelucrate ilegal;
  • existența respectării unei obligații legale
  • datele cu caracter personal au fost obținute pentru oferirea de servicii ale societății informaționale

Stoc24.ro poate, ca urmare a ștergerii datelor cu caracter personal la solicitarea utilizatorului, să le facă anonime, astfel nemaiavând caracter personal cu scopul continuării prelucrării în scopuri statistice.

5. Dreptul la restricționarea prelucrării– utilizatorul are dreptul de a restricționa prelucrarea datelor în următoarele cazuri:

  • contestarea exactității datelor a căror corectitudine poate fi verificată în respectiva perioadă
  • ilegalitatea prelucrării, iar persoana vizată refuză ștergerea datelor
  • datele cu caracter personal nu mai servesc scopurilor noastre de prelucrare, iar utilizatorul cere constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanță;
  • opunerea prelucrării de către utilizator pentru anumite intervale de timp, în care urmează a se verifica dacă drepturile legitime ale utilizatorului prevalează asupra drepturilor persoanei vizate

6. Dreptul la portabilitatea datelor– utilizatorii au dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate către Stoc24.ro, urmând să le primească într-un format structurat. Utilizatorii au dreptul de a transmite datele primite unui operator în condițiile prevăzute de lege.

Stoc24.ro asigură trimiterea datelor cu caracter personal solicitate printr-un link securizat.

7. Dreptul la opoziție– utilizatorul are dreptul la opoziția prelucrării datelor cu caracter personal, în urma prezentării unor motive întemeiate și legitime.

8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate– utilizatorii au dreptul de a solicita retragerea, anularea sau reevaluarea în privința deciziilor care au efecte juridice bazate pe activități de prelucrare prin mijloace automate.

9. Dreptul de a vă adresa Justiției (Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente)– în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: [email protected]

COS DE CUMPARATURI

close