Politica de confidentialitate

Stoc24.ro asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, fiind una dintre preocupările noastre principale pentru ca utilizatorii să aibă o experiență cât mai plăcută și sigură.

Prin acest document vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet stoc24.ro.

Conform Regulamentului 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (”Regulamentul general privind protecția datelor” sau ”GDPR” ) și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare, Stoc24 are obligația de a prelucra date cu caracter personal, în conformitate cu principiile de prelucrare și numai pentru scopurile specificate mai jos precum și în condiții de securitate tehnică.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem

Stoc24 este o platforma B2B (numita în continuare și Societatea), prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 ( ”Regulamentul general privind protecția datelor” sau ”GDPR” )și a celorlalte prevederi legale aplicabile în materia prelucrării datelor cu caracter personal.

Pentru informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă încurajăm să contactați responsabilul Stoc24 cu protecția datelor personale la adresa de e-mail [email protected] cu subiectul : info GDPR.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Date obținute din interacțiuni directe

În general, utilizatorul are control complet asupra tipului de informații pe care îl oferă în cadrul site-ului.

Principalele date cerute de Stoc24 sunt:

  • Date necesare realizării unui cont: adresa de e-mail, nume utilizator, parolă.
  • Date necesare achiziționării diverselor produse, servicii sau abonamente: adresa e-mail, nume și prenume, adresa de facturare, număr de telefon, metoda de plată. În cazul achizițiilor pe firmă vom avea nevoie și de codul de înregistrare unic și de numele companiei.

Utilizatorul mai poate adăuga în contul personal informații precum: numărul de telefon, adresa de facturare,nume, prenume.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Verificarea contului de client

Furnizorul poate valida conturile Utilizatorilor Paginii Stoc24 folosind verificarea prin SMS, sau E-MAIL scopul fiind acela de a se asigura că fiecare cont este asociat unui Utilizator real și unic. Nu este percepută nicio taxă pentru validarea Utilizatorilor, întregul serviciu fiind oferit gratuit de Furnizor.

Comunicarea prin intermediul funcției de chat

În momentul în care utilizați aplicația de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm și prelucrăm conținutul și informațiile pe care alegeți să ni le furnizați prin această funcție.

Când folosiți funcția de chat a platformei noastre pentru a comunica cu alți utilizatori, vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste conversații nu sunt private și pot fi colectate și / sau citite de către Furnizor. Acceptând prezentul document, acceptați și recunoașteți că Furnizorul poate accesa și analiza comunicarea Utilizatorului realizată prin funcția de chat, în scopul asigurării siguranței și securității clienților, prevenirea fraudei și îmbunătățirea produsului.

Participarea la sondajele noastre efectuate în rândul utilizatorilor

Ocazional, vă putem transmite chestionare destinate utilizatorilor pentru măsurarea nivelului dumneavoastră general de satisfacție cu privire la calitatea serviciilor oferite de Stoc24. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile pe care ni le oferiți în legătură cu întrebările cuprinse în chestionar pot include ocazional date cu caracter personal oferite de dvs. în mod voluntar în cadrul răspunsurilor.

 Evaluare și feedback

Colectăm informații despre evaluarea și feedbackul pe care îl oferiți altor utilizatori în urma interacțiunii dvs. cu aceștia, dar și despre evaluarea și feedback-ul pe care îl primiți de la alți utilizatori, în conformitate cu Termenii de Utilizare. Facem acest lucru pentru a măsura satisfacția utilizatorilor în ceea ce privește experiența tranzacțională și pentru a asigura un nivel optim și eficient de comunicare între utilizatori, precum și pentru a verifica și preveni acțiuni și comportamente neadecvate în contextul activității desfășurate în legătură cu Serviciile noastre, aceste informații permițându-ne să luăm măsurile necesare și adecvate pentru menținerea unor standarde ridicate la furnizarea Serviciilor noastre.

Media

Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Datele pe care le colectăm în mod automat în momentul în care utilizați Serviciile noastreâ

În momentul în care utilizați Serviciile noastre, colectăm în mod automat următoarele informații referitoare la persoana dvs.:

Informații referitoare la dispozitivele folosite

În funcție de permisiunile acordate prin dispozitivul dvs., dacă publicați orice anunț prin Serviciile noastre, colectăm în mod automat și prelucrăm informații referitoare la localizarea reală a persoanei dvs. Utilizăm diferite tehnologii pentru stabilirea localizării, inclusiv adresa IP, GPS, punctele de accesare a Wi-Fi și turnurile de telefonie mobilă. Datele dvs. de localizare ne dau posibilitatea de a vedea articole ale utilizatorilor din apropierea dvs. și vă ajută să publicați anunțuri în zona locului în care vă aflați. În cazul în care avem nevoie de datele dvs. de localizare, vă vom prezenta mai întâi un ”pop-up”, care vă va solicita să decideți dacă ne permiteți sau nu să accesăm datele dvs. de localizare de pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă nu ne permiteți să avem acces la datele dvs. de localizare, veți putea utiliza în continuare Serviciile noastre însă cu funcționalitate limitată. Dacă ne permiteți să accesăm datele dvs. de localizare, puteți schimba această opțiune în orice moment ulterior, accesând setările din browser-ul dumneavoastră dezactivând permisiunile acordate în legătură cu partajarea localizării.

Datele referitoare la clienți și la autentificare

Detalii tehnice, inclusiv adresa protocolului de internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. Vom stoca de asemenea informațiile dvs. de autentificare (data înregistrării, data ultimei schimbări a parolei, data ultimei conectări cu succes), tipul și versiunea browser-ului dumneavoastră.

Date privind fluxul de click-uri

Colectăm informații referitoare la activitatea dvs. în cadrul Serviciilor noastre care includ site-urile de pe care ați accesat Serviciile noastre, ștampila cu data și ora fiecărei vizite, căutările efectuate de dvs., listările de anunțuri sau banner-ele publicitare pe care ați dat click, interacțiunea dvs. cu astfel de anunțuri publicitare sau listări de anunțuri, durata vizitei dvs. și ordinea în care ați vizitat conținuturile existente în cadrul Serviciilor noastre.

Fișiere de tip ”cookies” și tehnologii similare

Utilizăm fișiere de tip ”cookies” în scopul administrării sesiunilor utilizatorilor noștri, al stocării preferințelor dvs. la selectarea limbii și pentru a vă transmite anunțuri relevante. Fișierele de tip “cookies” sunt mici fișiere de text transferate de un server web pe hard drive-ul echipamentului dvs. Fișierele de tip ”cookies” pot fi utilizate în scopul colectării datei și orei vizitei dvs., a istoricului de căutare, a preferințelor și a numelui dvs. de utilizator. Vă puteți seta browser-ul în așa fel încât să refuzați toate fișierele de tip cookie sau o parte din acestea sau să vă avertizeze în momentul în care website-urile setează sau accesează fișiere de tip ”cookies”. În cazul în care dezactivați sau respingeți fișierele de tip ”cookies”, vă rugăm să aveți în vedere faptul că unele părți din cadrul Serviciilor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze în mod corespunzător. Pentru informații suplimentare cu privire la fișierele de tip ”cookies” utilizate de noi, vă rugăm să consultați Politica noastră referitoare la fișiere de tip ”cookies” și tehnologii similare.

Analitice

Putem să colectăm și să prelucrăm anumite informații cu privire la comportamentul dumneavoastră în timpul utilizării site-ului nostru cu scopul de a vă personaliza experiența în timpul utilizării stoc24.ro. Folosim serviciul Google Analytics pentru a putea înregistra și vizualiza datele obținute sub forma de analitice.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, video-uri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Date provenind de la terți sau din surse accesibile în mod public

Primim datele dumneavoastră cu caracter personal de la diferite terțe persoane și din surse accesibile în mod public, pe care le putem combina cu sau conecta la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul Serviciilor noastre. În mod specific, acestea includ următoarele informații:

  • – anumite informații tehnice și de utilizare din partea furnizorilor de servicii analitice, cum ar fi Google Analytics 360, în scopuri statistice și pentru analiza utilizării Serviciilor noastre, în vederea îmbunătățirii Serviciilor noastre și pentru marketing online;

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal numai în situațiile în care legea ne permite acest lucru.

Stoc24 va utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • – pentru asigurarea accesului la Servicii și furnizarea acestora

Utilizăm numele și prenumele, numărul de telefon mobil și/sau adresa dvs. de email pentru a vă identifica în calitate de utilizator și pentru a vă acorda acces la Serviciile noastre.

Utilizăm furnizori terți de servicii de plăți pentru prelucrarea oricărei plăți pe care o efectuați în legătură cu Serviciile noastre. Stoc24 nu stochează informațiile referitoare la cardul dvs. de credit.

  • – pentru a incheia sau a executa un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;
  • – pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, transmiterea datelor către autoritățile publice competente cum ar fi Poliție/Parchet/instanțe de judecată etc.);
  • – atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;
  • – pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți platforma, inclusiv funcționalitatea acesteia; pentru administrarea Website-ului nostru;
  • – pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, statistică și de cercetare;
  • – pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră;
  • – efectuarea de profiluri pentru analizarea preferințelor personale, intereselor, comportamentului unei persoane fizice și luarea deciziilor automate pentru prevenirea riscurilor de fraudă;
  • – pentru a va contacta (de exemplu a va raspunde unei solicitari, pentru a va tine la curent cu modificarile sau actualizarile politicilor si practilor noastre, pentru a va raspunde atunci cand ne contactati);
  • – ca parte a eforturilor noastre de a păstra Website-ul nostru în siguranță, corect si actualizat.

Serviciile oferite de Stoc24.ro pot include anumite comunicate de la administratorul site-ului, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative si newsletter, acest tip de comunicare fiind considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Așadar, temeiul juridic al prelucrării datelor personale în ceea ce privește comunicările transmise îl reprezintă consimțământul dvs.

În ceea ce privește transmiterea datelor dvs. cu caracter personal către Autoritățile Publice cu competențe în cercetarea unor fapte de natură penală, temeiul juridic al prelucării îl constituie îndeplinirea unei obligații legale.

Comunicare

Vom comunica cu dumneavoastră prin email sau SMS în legătură cu Serviciile noastre, cu validarea contului dvs. deschis la noi, pentru a vă informa în cazul în care listările dvs. de anunțuri au devenit active/au expirat și în legătură cu alte mesaje referitoare la tranzacții în legătură cu Serviciile noastre. Dat fiind faptul că este imperativ pentru noi să vă transmitem astfel de mesaje referitoare la tranzacționare, e posibil să nu puteți renunța la astfel de mesaje.

Cu cine partajăm datele dumnevoastră?

Stoc24 poate să transmită datele cu caracter personal către parteneri, terțe, autorități locale/centrale sau alte entități, cu scopul prelucrării acestora.

  1. Furnizori terți de servicii: Utilizăm furnizori terți de servicii pentru a ne ajuta să asigurăm anumite aspecte legate de Serviciile noastre și să menținem și să monitorizăm Serviciile noastre. În acest context, datele dumneavoastră cu caracter personal ar putea fi împărtășite cu următorii beneficiari sau categorii de beneficiari:
    • Furnizori de servicii de plăți. Acceptăm plăți cu cardul prin intermediul PlatiOnline. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise către PlatiOnline, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Te rog consultă Politica de confidențialitate PlatiOnline pentru mai multe detalii;
    • Furnizori terți de instrumente integrate, precum Google (Google Maps, Google Web Fonts), care este posibil să primească datele dvs. de localizare în scopul îmbunătățirii performanței Serviciilor noastre și al personalizării conținutului pe care vi-l transmitem;
    • Furnizori de servicii de tip ”cloud”, precum ScaleFlex SAS, care ar putea primi anumite date ale dumneavoastră cu caracter personal în scopul stocării cloud;
    • Furnizori servicii analitice, precum Google Analytics.  Website-ul nostru utilizează Facebook Pixel. Facebook Pixel este un cod care permite urmărirea și monitorizarea succesului anunțurilor afișate pe Facebook și îmbunătățirea eficienței acelor reclame prin înregistrarea de informații precum dispozitivul utilizat pentru accesarea website-ului și acțiunile efectuate folosind cookie-uri. Se poate de asemenea, să se utilizeze Facebook Pixel pentru crearea de reclame segmentate pe Facebook și pe site-ul nostru. Facebook combină datele colectate din utilizarea Facebook Pixel-ului de pe site cu date pe care le colectează din alte surse, în scopul de a îmbunătăți și segmenta reclamele afișate pe site sau prin intermediul serviciilor sale, pentru a-și îmbunătăți sistemele și pentru a oferi servicii de măsurare a eficienței reclamelor. Informații mai multe despre modul în care Facebook gestionează informațiile pe care le colectează despre utilizatori și alte persoane se găsesc în politica lor de confidențialitate la adresa: https://www.facebook.com/about/privacy . Fundamentul juridic pentru prelucrare: prelucrarea informațiilor despre utilizatori conținute în sau obținute prin intermediul Facebook Pixel se realizează pe baza intereselor legitime Art. 6 alin. (1) litera (f) din Regulamentul General Privind Protecția Datelor cu caracter personal (GDPR). Interes legitim: analizarea eficacității anunțurilor de pe Facebook.
    • Furnizori servicii de securitate, precum Google reCAPTCHA sau iThemes Security.

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.

If you’re logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.

YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.

Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/.

Google reCAPTCHA

Folosirea serviciului reCAPTCHA respectă Politica de confidentialitate https://policies.google.com/privacy si Termenii https://policies.google.com/terms Google.

iThemes Security

The IP address of visitors, user ID of logged in users, and username of login attempts are conditionally logged to check for malicious activity and to protect the site from specific kinds of attacks. Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 60 days.

This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri’s SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri’s privacy policy.

When running Security Check, ithemes.com will be contacted as part of a process to determine if the site supports TLS/SSL requests. No personal data is sent to ithemes.com as part of this process. Requests to ithemes.com include the site’s URL. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

In order to ensure file integrity, iThemes Security pulls data from wordpress.org, ithemes.com, and amazonaws.com. No personal data is sent to these sites. Requests to wordpress.org include the WordPress version, the site’s locale, a list of installed plugins, and a list of each plugin’s version. Requests to ithemes.com and amazonaws.com include the installed iThemes products and their versions. For wordpress.org privacy policy details, please see the WordPress Privacy Policy. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy . Requests to amazonaws.com are to content added and managed by iThemes which is covered by the Amazon Web Services Data Privacy policy.

Security logs are retained for 60 days.

This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

  1. Autorități de aplicarea legii, de reglementare și alte autorități: Este posibil să divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal autorităților de aplicare a legii, de reglementare, organismelor publice guvernamentale și altor terțe părți relevante în scopul respectării oricăror cerințe legale sau de reglementare.
  2. Informații disponibile la nivel public: În momentul în care publicați un articol spre vânzare utilizând Serviciile noastre, este posibil să doriți să vă asigurați de faptul că anumite informații personale sunt vizibile altor utilizatori Stoc24. Acestea pot include numele și prenumele, adresa de email, localizarea și numărul dvs. de contact. Unele informații, cum ar fi evaluarea dvs. și feedback-ul primit de la alți utilizatori, pot fi divulgate public la postarea unui anunț, în mod automat. De asemenea, punem la dispoziția utilizatorilor pe care i-ați evaluat evaluarea și feedbackul dvs., împreună cu numele dvs. de utilizator. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că orice informații furnizate de dvs. altor utilizatori pot fi în orice moment partajate de aceștia cu alte persoane, astfel încât vă rugăm să dați dovadă de precauție în acest sens.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând. De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Stoc24.ro.

Unde îți trimitem datele

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Cum îți protejăm datele

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți?

Stoc24.ro asigură respectarea drepturilor în condițiile prevăzute de legislație privind materia prelucrării datelor cu caracter personal.

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

  •  Dreptul la informare– privind prelucrarea datelor desfășurată de Stoc24.ro
  •  Dreptul de acces la date– utilizatorii sunt informați cu privire la datele prelucrate și pot oricând să ceară o copie a acestora
  •  Dreptul la rectificare- utilizatorii au dreptul de a solicita corectarea datelor cu caracter personal sau completarea datelor incomplete furnizate către Stoc24.ro. Pentru realizarea acestui drept, utilizatorii trebuie să contacteze echipa Stoc24.ro. Stoc24.ro va respecta dreptul de rectificare al utilizatorilor, mai puțin în cazurile în care este imposibilă realizarea cererii din diferite motive justificate.
  •  Dreptul la ștergerea datelor– utilizatorul are dreptul de a solicita ștergerea datelor în următoarele cazuri:
  1. – datele nu servesc scopurilor precizate
  2. – atunci când utilizatorul nu dorește și deține motive întemeiate ( personale sau juridice)
  3. – atunci când datele cu caracter personal sunt prelucrate ilegal;
  4. – existența respectării unei obligații legale
  5. – datele cu caracter personal au fost obținute pentru oferirea de servicii ale societății informaționale

Stoc24.ro poate, ca urmare a ștergerii datelor cu caracter personal la solicitarea utilizatorului, să le facă anonime, astfel nemaiavând caracter personal cu scopul continuării prelucrării în scopuri statistice.

  • Dreptul la restricționarea prelucrării– utilizatorul are dreptul de a restricționa prelucrarea datelor în următoarele cazuri:
  1. – contestarea exactității datelor a căror corectitudine poate fi verificată în respectiva perioadă
  2. – ilegalitatea prelucrării, iar persoana vizată refuză ștergerea datelor
  3. – datele cu caracter personal nu mai servesc scopurilor noastre de prelucrare, iar utilizatorul cere constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanță;
  4. – opunerea prelucrării de către utilizator pentru anumite intervale de timp, în care urmează a se verifica dacă drepturile legitime ale utilizatorului prevalează asupra drepturilor persoanei vizate
  • Dreptul la portabilitatea datelor– utilizatorii au dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate către Stoc24.ro, urmând să le primească într-un format structurat. Utilizatorii au dreptul de a transmite datele primite unui operator în condițiile prevăzute de lege. Stoc24.ro asigură trimiterea datelor cu caracter personal solicitate printr-un link securizat.
  • Dreptul la opoziție– utilizatorul are dreptul la opoziția prelucrării datelor cu caracter personal, în urma prezentării unor motive întemeiate și legitime.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate– utilizatorii au dreptul de a solicita retragerea, anularea sau reevaluarea în privința deciziilor care au efecte juridice bazate pe activități de prelucrare prin mijloace automate.
  • Dreptul de a vă adresa Justiției (Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu sediul în: b-dul. Magheru, nr. 28-30, sector 1, București, website: http://www.dataprotection.ro/ sau instanțelor competente)– în măsura în care considerați necesar.

Detalii de contact

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: [email protected]